MENIU

Nicușor Dan, măsură șocantă pentru a combate canicula: edilul vrea apă RECE în calorifere

Nicușor Dan, măsură șocantă pentru a combate canicula: edilul vrea apă RECE în calorifere

Măsură șocantă propusă de Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan pentru a combate canicula. Edilul vrea să folosească caloriferele și să le umple cu apă rece pentru a răcori în case. 

Astfel că, după zilele caniculare din această lună, primarul Capitalei crede că o soluție pentru bucureșteni ar fi ca în caloriferele din locuințe să furnizeze apă rece. Cu toate acestea, edilul susține că totul este la stadiu de idee. Pe de altă parte, măsura este una care a fost adoptată și în Viena. Odată implementată, ar putea reduce considerabil consumul de energie al aparatelor de aer condiționat. 

NICUȘOR DAN ARE O SOLUȚIE PENTRU CANICULĂ

„Există ideea de a furniza prin același sistem pe care îl folosim pentru apă caldă și căldură, de a furniza rece, agent care răcește. Se află la etapa de idee. Adică vara, anul trecut, vara, acum 2 ani nu ne-am pus această problemă pentru că n-a fost o necesitate. Nu vreau să-mi asum în momentul ăsta. Abia acum ne punem întrebarea pentru veri care o să fie tot așa de calde să facem asta”, a declarat Nicușor Dan.

Nicușor Dan negociază un împrumut cu Banca Mondială. Ce investiții sunt vizate

Mai multe articole despre:
nicusor dan canicula apa rece calorifere