MENIU

Nicușor Dan, despre atentatul din Austria: Europenii prețuiesc libertatea, pacea și democrația ca pe propria viață. De aceea, rămânem ferm uniți

Nicușor Dan, despre atentatul din Austria: Europenii prețuiesc libertatea, pacea și democrația ca pe propria viață. De aceea, rămânem ferm uniți

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, condamnă „actele oribile și ilogice” care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor. „Europenii prețuiesc libertatea, pacea și democrația ca pe propria viață”, susține edilul într-un mesaj postat pe contul său de Facebook.   

Prin intermeiul aceleiași postări, Nicușor Dan a trnsmis un mesaj de condoleanțe familiilor victimelor atentatului din Viena, dând asigurări că locuitorii Capitalei sunt alături de austrieci în aceste momente cumplite. 

"Condoleanțe familiilor celor care au căzut victime în atacul armat din Viena! Bucureștiul este alături de cetățenii Austriei în aceste momente cumplite. Condamnăm actele oribile și ilogice care pun în pericol viața și sănătatea oamenilor! Europenii prețuiesc libertatea, pacea și democrația ca pe propria viață. De aceea, rămânem ferm uniți pentru a le apăra în fața tuturor celor care încearcă să le pună în pericol", se arată în mesajul citat. 

Mesajul primarului general al Capitalei vine în urma tragicului atentat terorist petrecut luni seara în Viena, capitala Austriei, în urma căruia cinci persoane și-au pierdut viața și 17 au fost rănite, șapte dintre ele aflându-se în stare garv ă, în spital. 

Mai multe articole despre:
nicusor dan mesaj condoleante austria