MENIU

Nicușor Dan, ANUNȚ important pentru bucureșteni: Acordul pentru modernizarea altor 11 km din rețeaua primară de termoficare a fost semnat

Nicolae Ciucă, premierul României / Inquam Photos / George Calin

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, astăzi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 kilometri din reţeaua primară de termoficare a Bucureștiului.

"Am semnat Acordul pentru modernizarea altor 11 km din rețeaua primară de termoficare.
 
Lucrările vor începe în luna ianuarie și vor fi realizate de Compania Energetica. Segmentul care urmează să fie modernizat este aferent magistralei Grozăvești și face parte din cei 40 de kilometri de rețea de termoficare scoși la licitație în 2021.
 
Sunt conștient că problema termoficării este una vitală și îi asigur pe locuitorii Capitalei că facem tot posibilul pentru a corecta această situație generată de indolența precedentelor administrații.
 
Profit de această ocazie pentru a le ura tuturor bucureștenilor un an nou mai bun, alături de persoanele dragi. Și să aibă încredere că aici, la Primăria Capitalei, așezăm lucrurile pe direcția bună. La mulți ani!", este mesajul transmis de edilul Bucureștiului.