MENIU

Nicușor Dan a trimis Corpul de control la Arena Națională. Stadionul a fost închis din cauza riscului de prăbușire a acoperișului

Nicușor Dan a trimis Corpul de control la Arena Națională: pericol de prăbușire a acoperișului

Primăria Capitalei a decis să nu se mai desfășoare meciuri pe Arena Națională după ce a fost informată că acoperișul retractabil s-ar putea prăbuși. Nicușor Dan a trimis Corpul de control să facă verificări. 

Problema a fost sesizată de administratorii stadionului, care au constatat că acoperișul retractabil nu se mai închide. Structura acestuia ar fi fost afectată de greutatea zăpezii pentru că nu ar fi fost închis când a nins.

”Primarul Capitalei consideră inadmisibil că, pentru acoperișul de pe stadion să nu fi fost cuprins, în niciun contract, mentenanța acestuia. Strict legat de cazul de față, de modul în care s-a ajuns la defectarea acestuia, precum și de modul ulterior de gestionare a problemei, Corpul de Control al Primarului va derula în următoarea perioadă o anchetă”, a anunțat instituția într-un comunicat. 

Până la remedierea problemei, terenul a fost închis. 

Joi, Președintele FFR, Răzvan Burleanu, a confirmat că acoperișul Arenei Naționale are probleme grave de infrastructură, transmite ziare.com