MENIU

Nicușor Dan a făcut ANUNȚUL! Momentul MULT-AȘTEPTAT a venit: Ce a făcut primarul Capitalei

Nicușor Dan a făcut anunțul mult-așteptat! Primarul general al Capitalei a declarat că s-a vaccinat cu prima doză de vaccin anti-COVID-19.

Anunțul a fost făcut în această dimineață, la un post TV. Cu toatea astea, primarul Capitalei nu a vrut să ofere mai multe informații pe marginea acestui subiect. Prin urmare, nu se știe despre ce vaccin este vorba, dintre cele incluse în campania națională de vaccinare anti-Covid, și vorbim aici de Pfizer/BionTech și Moderna (ambele pe bază de ARN mesager), Astra Zeneca sau vaccinul monodoză Johnson&Johnson.

După ce a fost criticat de o parte a opiniei publice că amână momentul vaccinării, la sfârșitul lunii noiembrie, Nicușor Dan a anunțat că se va vaccina în scurt timp:

„Am spus că trebuie să fac niște investigații, le-am făcut, și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a declarat Nicușor Dan în conferință de presă.

Citește și Nicușor Dan, tot ... în curs de vaccinare. Același răspuns la întrebarea jurnaliștilor: "Săptămâna asta mă vaccinez. Azi sau în weekend"