MENIU

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, în vizită la oamenii distruși de inundațiile apocaliptice VIDEO

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, în vizită la sinistrați. Foto/Captură video

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au mers la oamenii distruși de inundații și au vizitat și taberele pentru sinistrați. Nicolae Ciucă a declarat că situația este sub control, dar măsurile trebuie luate în continuare pentru a-i ajuta pe oamenii devastați. 

Premierul Marcel Ciolacu a ajuns la tabăra amenajată la Slobozia Conachi, județul Galați, fiind însoțit de liderul PNL Nicolae Ciucă. Prim-ministrul a declarat că până la urmă a existat și o solidaritate și din partea guvernului și a politicienilor, la un moment complicat și că lucrurile încep să revină spre normal.

Referitor la persoanele date dispărute, care ar fi din localitatea Pechea, premierul a precizat că așteaptă mai multe date.

„Așteptăm să vedem toate detaliile. S-ar putea să fie și o alarmă falsă, oamenii să se fi dus la rude, dar există această suspiciune. Nu știm toate detaliile și nu e momentul acum să vorbim”, a spus Ciolacu.

„Au subliniat și antevorbitorii mei. Situația este dramatică, măsurile trebuie să continue. Important e ca de aici înainte să existe toate cele necesare pentru a putea gestiona toate nevoile populației și cele de infrastructură. Ieri am reușit alături de premier să identificăm problema care menținea nivelul apel ridicat. S-a produs o breșă la nivelul digului Suhurlui astfel că nivelul apei a scăzut”, a declarat Nicolae Ciucă.

 

Mai multe articole despre:
ciuca ciolacu sinistrati ciuca ciolacu galati