MENIU

Nicolae Ciucă poate forma o majoritate de dreapta de la Cotroceni. Mesajul lui Rareș Bogdan

Nicolae Ciucă poate forma o majoritate de dreapta de la Cotroceni. Mesajul lui Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a spus că liberalii guvernează alături de social-democrați cu o „mână legată la spate”. El a mai afirmat că în momentul în care Nicolae Ciucă ajunge la Cotroceni va putea să genereze o majoritate de dreapta care să facă reforme.

„Vreau să-l sprijin pe Nicolae Ciucă să stea zece ani la Cotroceni, după care om găsi un candidat, să stea tot dreapta. Nu vreau să vină stânga, domne, pentru că stânga împarte sărăcia, pentru că stânga nu vrea reforme, nu vrea să facă lucrurile majore de care țara asta are nevoie, pentru că stânga nu înțelege că putem fi jucători, furnizori. Pentru că stânga vinde azi către o companie de stat maghiară, una dintre cele mai importante asset-uri românești, de-asta nu vreau să vină stânga la putere.

Guvernăm cu mâna legată la spate. Ne-a legat-o situația internațională, că altfel nu guvernam cu ei. Nu dispare situația internațională, dar Nicolae Ciucă va putea să facă o majoritate de dreapta. În momentul în care ajunge la Cotroceni va putea să genereze cu un partid de 27,28%, cât poate să ajungă PNL în Parlament, după redistribuire atât vom avea, să genereze o majoritate de dreapta care să facă reforme și să ni le asumăm. Cu riscul să cadă guverne, trebuie să facem reforme, că murim. Dacă băltim și guvernăm de pe o zi pe alta, și împărțim bani la clientelă, murim”, a spus Rareș Bogdan, miercuri seara, la un post TV.

 

 

Mai multe articole despre:
rares bogdan majoritate