MENIU

Nicolae Ciucă își lansează campania din Giurgiu: PNL, forță dominantă în județ

Nicolae Ciucă își lansează campania din Giurgiu: PNL, forță dominantă în județ

Nicolae Ciucă, președintele PNL și candidat la alegerile prezidențiale, a ales Giurgiu ca punct de lansare al campaniei sale, bazându-se pe rezultatele remarcabile obținute de organizația locală. 

La alegerile locale, PNL Giurgiu a înregistrat un scor de 56%, obținând 44 de primari din cele 54 de localități ale județului, inclusiv orașele Bolintin Vale și Mihăilești. De asemenea, liberalii controlează președinția Consiliului Județean, consolidându-și poziția dominantă în Giurgiu.

În perioada în care a fost prim-ministru, Nicolae Ciucă a sprijinit dezvoltarea județului prin atragerea de fonduri europene și guvernamentale pentru proiecte de infrastructură. Printre acestea se numără drumul expres București-Giurgiu, o investiție de 300 de milioane de euro, menită să îmbunătățească conectivitatea între județ și capitală.

Alte proiecte, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), vizează modernizarea infrastructurii medicale, cu îmbunătățiri majore la nivelul spitalelor locale.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca giurgiu campanie