MENIU

Nicolae Ciucă, în Bihor, cu Ilie Bolojan: „Aici s-a înțeles foarte bine ideea de parteneriat”

Ciucă, alături de Bolojan, la inaugurarea centurii orașului Beiuș. Foto/PNL

Președintele PNL s-a dus în vizită în județul Bihor unde a participat, alături de Ilie Bolojan, la inagurarea centurii ocolitoare a centurii orașului Beiuș.

„Îi felicit pe cei implicați, toate instituțiile implicate. Doresc să subliniez că aici s-a înțeles foarte bine partea aceasta de parteneriat. Prin cele două OUG, când s-a gândit descentralizarea, la nivelul PNL, și a fost o necesitate, care produce efecte. Acest parteneriat dă ritm."

"Venim de fiecare dată cu mare plăcere la Oradea, în Bihor, oriunde am putut să participăm la inaugurarea unor obiective, obiective realizate din bani europeni, dar și guvernamentali, dar și de la autoritățile locale."

"Apreciez această viziune, această viziune liberală, prin care s-a înțeles nevoia de dezvoltare rutieră. Am văzut investitori care au venit și contribuie esențial atât la locuri de muncă, dar și transfer de tehnologie de ultimă generație." 

"Îi felicit pe toți cei implicați, autorități locale și centrale
Să-i apreciem pe toți cei ce au trudit ca acest proiect să se realizeze”, a declara Nicolae Ciucă.

 

Lucian Bode, prezent și el la eveniment a declarat că Sunt în implementate și alte proiecte din Bihor. 

"Este un exemplu de succes, centura ocolitoare Beiuș și cea de la Alejd. Sunt în implementate și alte proiecte din Bihor. Pentru această zonă, pentru Beiuș înseamnă, știm cu toții, spun de fiecare dată, dezvoltarea economică a unei regiuni, a unei țări, depinde într-o mare măsură de infrastructură rutieră. Coloana vertebrală pe care se ridică o țară, un județ este infrastructura de transport."

"Nu este singurul proiect care a beneficiat de tot suportul nostru, este și despre drumul DN76. Un drum care a început, s-a semnat contractul în 2007, în 2010 trebuia finalizat. 10 ani de zile nu s-a întâmplat nimic. În 2020, accelerând procesul, la finalul 2020 a fost finalizat.
Se numea drumul rușinii, arăta jalnic, nu a drum național. Sunt multe proiectele din județul Bihor. Vă felicit, domnule președinte, dragi colegi și rezultatele se văd."


Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor îi mulțumește lui Ciucă pentru sprijinul acordat.

"Le mulțumesc celor de le Guvernul României, domnului premier de atunci, domnul Ciucă, pentru tot sprijinul acordat."

"Sperăm că anul viitor CJ continuă cu etapa a treia, încât și drumul județean să fie racordat."

"Duminică se va deschide oficial circulația. Datorită ploilor a fost o întârziere pe acest traseu."

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca ilie bolojan centura beius