MENIU

Nicolae Ciucă, despre moţiunea de cenzură a USR: „Am fost foarte impresionat de această solicitare absolut politicianistă”

Nicolae Ciucă, despre moţiunea de cenzură a USR: „Am fost foarte impresionat de această solicitare absolut politicianistă”

Nicolae Ciucă a reacționat joi la întrebarea legată de moțiunea de cenzură inițiată de USR, exprimându-și dezacordul față de demersul partidului de opoziție. Acesta a calificat inițiativa drept o „solicitare absolut politicianistă”, subliniind că, în contextul actual, o astfel de moțiune nu ar avea niciun sens practic.

„Am fost foarte impresionat de această solicitare absolut politicianistă”, a declarat Ciucă, explicând că pentru orice acțiune de acest gen, este esențial să se ia în calcul două aspecte fundamentale: cifrele parlamentare necesare pentru succesul unei moțiuni de cenzură și timpul rămas până la organizarea alegerilor parlamentare.

„Oricine trebuie să se uite la două lucruri exacte – cifrele parlamentare prin care să putem să ducem la bun sfârşit un astfel de demers şi timpul rămas până la momentul în care intră în procedură, se finalizează şi alegerile parlamentare. Este absolut lipsit de sens”, a adăugat președintele PNL.

„Am văzut că un lider de la USR a ieşit şi a spus că nu l-ar deranja să intre la guvernare cu PSD. Mai înţelege cineva ceva?”, a adăugat preşedintele PNL.

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca motiune de cenzura