MENIU

Nicolae Ciucă are două „cărţi de căpătâi”: „Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate”

Nicolae Ciucă are două „cărţi de căpătâi”: „Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate”

Nicolae Ciucă, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) şi candidat la alegerile prezidenţiale, şi-a expus principiile de bază la dezbaterea electorală organizată luni seară, la un post TV. Într-o mişcare menită să sublinieze angajamentul său faţă de valorile morale şi constituţionale ale României, Ciucă a apărut pe scenă cu două cărţi simbolice: Biblia şi Constituţia României.

„Sunt cărţile de căpătâi. Una este cartea de căpătâi a credinţei noastre, Biblia şi cealaltă este Constituţia. Este cartea decăpătâi a democraţiei”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Atunci când mi-am început cariera militară, am jurat credinţă ţării în faţa Drapelului de Luptă, după aceea ca  ministru, ca prim-ministru, am jurat să îmi fac datoria faţă de ţară, cu mâna pe Biblie şi pe Constituţie. Astea sunt cele care trebuie să ne îndrume în orice decizie şi în orice activitate, în orice poziţie de leadership vom avea fiecare dintre noi şi să nu uităm că suntem trecători în aceste poziţii, iar datoria noastră este să facem ceea ce avem de făcut pentru oameni, nu pentru noi”, a precizat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă, întrebat de Marcel Ciolacu dacă a fost membru al PCR: „Nu am fost niciodată comunist”

Mai multe articole despre:
nicolae ciuca carti