MENIU

Nicolae Ciucă a făcut anunțul. Când va fi aprobată majorarea salariului minim

Nicolae Ciucă

Majorarea salariului minim va fi aprobată săptămâna viitoare de Guvern, la fel şi îngheţarea punctului de amendă la nivelul salariului minim actual, a declarat vineri preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă.

"A fost o decizie care a fost aprobată în coaliţie, iar motivul pentru care s-a transferat pentru săptămâna viitoare a fost acela că pentru a putea să se menţină nivelul amenzilor la salariul minim de 3.300 de lei nu este suficientă o hotărâre de guvern, ci este nevoie de o ordonanţă de urgenţă, motiv pentru care Ministerul Finanţelor va elabora o ordonanţă de urgenţă care urmează să intre în aprobare săptămâna viitoare", a explicat Ciucă.

Preşedintele PNL a participat, vineri, la ceremonia de semnare a finanţării pentru Spitalul Sectorului 6, alături de primarul Ciprian Ciucu, viceguvernatorul BDCE, Toma Bocek, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi ministrul Energiei, Sebastian Burduja.

Felul în care generalii dădeau PONTURI. Cornel Dinu, fostul antrenor de la Dinamo: M-a sunat șeful SRI. Voiau să facă arestări