MENIU

Nicki Minaj nu a venit la SAGA Festival. Mesajul artistei pentru fanii care au cumpărat toate biletele

Nicki Minaj nu a venit la SAGA Festival. Mesajul artistei pentru fanii care au cumpărat toate biletele

Cântăreața americană Nicki Minaj, unul dintre cei mai așteptați artiști la SAGA Festival din București, a anunțat duminică seară că nu va ajunge la concertul programat, deși toate biletele fuseseră deja vândute.

Anunțul a fost făcut de artistă pe rețeaua socială X (fostul Twitter), unde a explicat motivele deciziei sale. 

„Din grijă pentru binele echipei noastre şi al meu personal, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza preocupărilor legate de siguranţă”, a scris, duminică seară, pe X, Nicki Minaj.

„Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu şi pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul echipei de securitate în acest moment, pur şi simplu nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin”, a mai scris cântăreaţa.

Aceasta le-a transmis fanilor că îi va întâlni la Londra: ”Sunt foarte entuziasmată să-mi întâlnesc fanii vineri, la Londra, pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”.

Peste 45.000 de festivalieri în prima zi Saga 2024

 

Mai multe articole despre: