MENIU

Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, dezvăluire ŞOC

Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, transmite, într-un comunicat de presă, că acceptul retragerii titlurilor sale, din 2015, nu este scris de el şi nici semnat până la această oră, acuzând că medicii nu sunt lăsaţi să prezinte rapoartele despre starea Regelui Mihai.

Într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai, face încă o dezvăluire şoc. 

Nepotul Regelui Mihai I scrie că ultima întâlnire pe care a avut-o cu bunicul său a fost în anul 2015, atunci când acesta l-a întrebat cum merg lucrurile în România. De aici, spune Nicolae, a înţeles că bunicul său nu ştie că el nu a mai avut voie să stea în ţară.

Ulterior, a primit o scrisoare semnată de rege. "Mi se comunica rece că îmi este interzis ca de la acel moment înainte să trăiesc sau să muncesc în România", spune Nicolae. Acesta precizează că scrisoarea era scrisă la calculator şi lasă de înţeles că nu aparţinea Regelui Mihai I, ci era doar atribuită acestuia.

Nicolae vorbeşte şi despre ajutorul material pe care l-a primit de la Casa Regală, după retragerea titlurilor, dar şi despre acuzaţiile legate de faptul că ar avea un copil pe care nu îl recunoaşte.

 

 

Mai multe articole despre:
regele Mihai nicolae medforth mills nepot rege