MENIU

Negocieri de ultimă oră înainte de moțiunea de cenzură. Ciolacu îi cere ajutorul lui Ponta

Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat marți că va avea mai multe întâlniri cu alți lideri pentru discuții despre votul la moțiunea de cenzură de miercuri. Printre ei și fostul său coleg Victor Ponta, președintele Pro România. 

 

În contextul moțiunii de cenzură, Marcel Ciolacu a spus că se va întâlni cu liderul Pro România, Victor Ponta, „posibil în această seară (marți seara - n.red )", dar și cu alți parlamentari.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus, încă o dată, marți, că PSD are suficiente voturi pentru a dărâma guvernul Orban.

"Sunt suficiente voturi, asta înseamnă că avem mai mult de 233. Este posibil să mă văd cu domnul Ponta în această seară, și nu numai cu dânsul, și cu alți lideri. Voi avea o discuție cu domnul Ponta. Dar în acest moment,  cu discuția sau fără discuția cu domnul Ponta, avem voturile necesare să cadă Guvernul Orban”, a punctat Ciolacu. 

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban o să fie dezbătută și votată miercuri, în ședința care începe la ora 12.00. 

Textul moțiunii de cenzură a fost citit, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de deputatul PSD Daniel Suciu.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că nu se teme de moțiunea de cenzură.

Mai multe articole despre:
motiune cenzura Ciolacu Ponta PSD Pro România