MENIU

Și-a ieşit din minţi! A smuls o bucată din gazon și a aruncat-o

Căpitanul Craiovei, Alexandru Mitriţă, a avut o ieşire nervoasă la finalul partidei din etapa a cincea a Ligii I, pierdută pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Fotbalistul a luat o bucată de gazon de pe Stadionul "Ion Oblemenco" şi a aruncat-o nervos, a scris realitateadecraiova.net.

Nici antrenorul Devis Mangia nu a fost mulţumit de starea gazonului, echipa sa fiind cea care a avut de suferit din acest motiv. Craiova a pierdut meciul de luni seara, scor 0-1, cu Concordia Chiajna.

Nu este prima dată când gazonul Stadionului „Ion Oblemenco“ naşte dispute. În luna martie, autorităţile locale declarau că aceleaşi probleme la gazon au fost şi după darea în folosinţă a noilor stadioane de al Cluj sau Bucureşti.

Noul stadion din Craiova a fost inaugurat anul trecut, la începutul lunii noiembrie, cu un meci amical susţinut de CSU Craiova cu Slavia Praga. Contractul de execuţie pentru noul complex sportiv a fost semnat în mai 2015, iar în septembrie 2015 au început lucrările propriu-zise. Valoarea total a contractului este de 216.068.596,92 lei cu TVA.

CITESTE AICI DETALII!

 

 

.

Mai multe articole despre:
Craiova gazon Ion Oblemenco