MENIU

Naționala Artiștilor Fotbaliști pleacă vineri la Moscova să-și apere titlul câștigat în 2014

Anul trecut Nationala Artistilor Fotbalisti din Romania a câștigat Campionatul Mondial de fotbal al artistilor, "Art Football - 2014", după ce în 2013 au ieșit vice-campioni mondiali. Acum, artiștii se pregătesc să plece din nou la Moscova pentru a-și apăra titlul. Am stat de vorbă cu Adrian Enache și Daniel Chiriță, antrenorul echipei, care ne-au povestit despre evenimentul la care pleacă artiștii, dar și despre pregătirea pe care au făcut-o înainte de acest eveniment.

Competiția care se desfășoară an de an la Moscova are o tradiție de aproape 10 ani, iar România a participat aproape de fiecare dată. Dacă în 2013 au pierdut în finală cu Brazilia, in 2014 au iesit Campioni Mondiali, iar anul acesta sunt hotărâți să își apere titlul. Campionatul Mondial Art Football 2015 are loc în perioada 8 - 15 iunie, si se joacă pe un stadion din centrul Moscovei, după regulile oficiale FIFA.

Presedintele fondator al Nationalei Artistilor Fotbalisti - Romania , Mihai Lazăr, a mărturisit după câstigarea trofeului la Minifotbal din această primăvară in Teheran: "După 25 de ani de eforturi aceasta este Generatia de Aur a Nationalei Artistilor." Pornind cu această premisă, cei din conducerea echipei sunt hotărâți să vină acasă cu o altă cupă.

"Ne-am pregătit intens în ultimele 2 luni, am făcut mai multe antrenamente pe săptămână, iar mâine dacă Dumnezeu ne ajută plecăm la Moscova. Băieții sunt într-o stare bună, doar sunt generatia de aur a acestei echipe, cum spunea domnul Lazăr, deci suntem optimisti si increzători că vom obtine rezultate bune", a mărturisit, în exclusivitate pentru REALITATEA.NET, Daniel Chiriță, antrenorul Echipei.

Adrian Enache este unul din veteranii echipei, dar care încă este într-o formă bună, gratie antrenamentului de la sală si sedintelor de electrostimulare de la Vision Body pe care colegul lor de echipă Mircea Brănzei le pune la dispozitie.

"Ieri am avut ultimul meci de antrenament la Ploiesti, am făcut 5-5, iar mâine urcăm în avion. Ne asteaptă câteva meciuri importante, dar atât eu cât si restul echipei avem mare incredere in experienta antrenorului Daniel Chiriță. La Moscova va fi muzică, spectacol si fotbal. Românii sunt pregătiți pentru toate. România - VICTORIE", a transmis cântărețul Adrian Enache, membru în consiliul director al Nationalei Artistilor Fotbalisti - Romania.

Lotul este format din urmatorii jucători:

-     Adrian Enache,
-     Aurelian Temişan,
-     Andrei Ştefănescu (căpitanul echipei) şi Ghedi Kamara (trupa ALB-NEGRU),
-     realizatorii Tv Dani Oţil (Neaţa Cu Răzvan şi Dani) si Dan Cruceru ( Acasa TV)
-     Tavi Clonda  si Stefan Ciobanu ( Tavi Clonda Band)
-     Marian Bogdan Taşcău şi Varniote Rareş (Trupa Free Deejays),
-     Cornel Păsat (dansator si coregraf Trupa Flamingo Boys),
-     cantaretii,  Ionut  Andras (Trupa Ro-Mania), Jimmy Dub, Ralflo,  Andi Grasu ( Andi Grasu Band),  Adi Cristescu ( Adi Cristescu Band)
-     Paul Gheorghe si  Florin Lixa (TROUBLE Dance Company),
-     MC Florin  Moise si Mircea Brânzei (trupa BLUE ICE),
-     Cristian Dascaliuc, Adrian Robu şi Valentin Stan ( actori),
-     Marian Iurchevici (actor si  campion naţional K1),
-     actorii Lucian Ghimisi (Teatrul Nottara), Andrei Duban si  Andrei Mateiu (teatrul National Bucuresti)
-     fostii fotbalisti Daniel Chirita  (Rapid Bucuresti si Petrolul Ploiesti), Marian Jean Grama( Petrolul Ploiesti)
-     Cristian Dumitrache  (actor CAMSELFIE TV)
-     Beniamin Cioanta ( actor CAMSELFIE TV )