MENIU

Nadia Comăneci este în doliu! „Ai fost un bărbat minunat și iubitor”

Nadia Comăneci este în doliu

Nadia Comăneci, legenda gimnasticii mondiale, trece printr-un moment de mare tristețe, după ce a pierdut o persoană dragă din familie. Socrul celebrei sportive, în vârstă de 93 de ani, s-a stins din viață, lăsând un gol imens în inima celor care l-au cunoscut.

Socrul Nadiei, Harold Conner, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp.  Zeița de la Montreal a fost cea care a făcut publică această veste tristă, împărtășind un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Deocamdată, nu este cunoscută cauza decesului lui Harold Conner.

„Odihnește-te în pace, Harold Conner! Ai fost un bărbat minunat și iubitor. Te iubim!”, a fost mesajul transmis de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare, alături de o fotografie a celui care i-a fost socru.

În necrologul publicat, familia lui Harold Conner, în vârstă de 93 de ani, din Norman, Oklahoma, anunță cu tristețe trecerea sa în neființă pe 26 iulie 2024, la Legend at Rivendell Assisted Living Center din Oklahoma City.

Polițiștii rămân în chiloți din cauza uniformelor „de calitate turcească/chinezească”. Europol: „Pantalonii s-au rupt fix... pe cusătură”

Mai multe articole despre:
nadia comaneci socru doliu deces zeita de la monreal