MENIU

MUSE, la Bucureşti. Anunţ important pentru toţi cei care merg la concert

MUSE, la Bucureşti. Anunţ important pentru toţi cei care au bilet pentru concert

MUSE. Festivalul Rock The City revine în peisajul concertistic bucureștean. Ediția din 2016 va avea ca headlineri trupele Iron Maiden și Muse. Rock The City 2016 se va desfășura în perioada 29-30 iulie 2016 în Piața Constituției din capitală.

MUSE revine în București vineri, 29 iulie 2016, în cadrul Rock The City 2016, fiind headliner al primei zile de festival. Trupa britanică va urca pe scena amplasată în Piața Constituției la ora 21.15, anunță organizatorii.

Publicul român are experienţa concertelor mari şi înţelege că există un set de reguli internaţionale, a căror aplicare ajută la garantarea siguranţei şi a confortului tuturor participanţilor, spun organizatorii.

MUSE. Printre acestea se numără lista obiectelor interzise, pe care organizatorii roagă publicul să NU le aducă la concert: binocluri, sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, bagaje sau genți voluminoase, aparate foto profesionale sau semi profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video, tablete/IPad-uri.

În caz de ploaie, vă rugăm să folosiţi pelerine de ploaie deoarece accesul cu umbrele nu este permis.  Accesul cu medicamente este permis doar în baza reţetei medicale aferente.
La intrarea in locație, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.
Accesul cu alimente și băuturi din afara locației nu este permis. Vor fi suficiente puncte de vânzare în perimetrul concertului de la care se vor putea achiziționa băuturi răcoritoare și gustări. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi achiziționate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în incinta locației.

Porțile se deschid in data de 29 iulie la ora 16:50 si in data de 30 iulie la ora 17:30. Accesul în spațiul concertului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

MUSE. Intrarea publicului se va face pe cele două intrări de pe Bulevardul Libertății (dinspre Izvor și dinspre 13 Septembrie).

Datorită zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 7 ani. Din același motiv, prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă. Copiii ce au vârsta între 7 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți, iar peste 16 ani pot participa neinsotiti. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fără gratuitate sau reducere la achiziţionarea acestuia.

MUSE. Evenimentul este prezentat de către Marcel Avram și East European Production în colaborare cu D&D East Entertainment.

Mai multe articole despre:
Bucureşti concert Muse concert Muse bilete Muse