MENIU

Munții de gunoi din Târgu Mureș și din împrejurimi au început să fie colectați: peste 1.400 de tone, ridicate într-o singură săptămână. VIDEO

Munții de gunoi din Târgu Mureș și din împrejurimi au început să fie colectați

Târgu Mureș a revenit la normalitate, iar gunoaiele au fost curățate, anunță noul operator de salubritate al orașului (Asocierea Polaris M. Holding – Urban Grup Environment).

Potrivit raportărilor oficiale la stația de transfer, după o săptămână de colectare intensă a deșeurilor reziduale abandonate, operatorul de salubritate a colectat un total de 1397,34 de tone de deșeuri din mun. Tg.Mureș și din localitățile Glodeni, Cristiești, Sângeorgiu de Mureș, Miercurea Nirajului, Hodoșa, Eremitu, Ernei, Sâncrai și Sântana de Mureș.

Asocierea de firme a început colectarea deșeurilor menajere din zona 2 Mureș încă de marți, 4 iulie, și și-a concentrat eforturile de curățenie asupra Municipiului, unde situația era critică.

Purtătorul de cuvânt al Asocierii, Mihai Teodor, spune că, în paralel, împreună cu ADI Ecolect, operatorul de salubritate lucrează la campania de conștientizare asupra reciclării deșeurilor.