MENIU

Muncitorul care a pus pe jar traficanţii de droguri. A pietruit un drum cu 100 de pastile de ecstasy

Bărbatul lucreată la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri

Munceşte de câţiva ani la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri şi n-ar fi crezut niciodată că poate să le facă un rău atât de mare unora dintre cei mai periculoşi traficanţi de droguri din Iaşi.

Un bărbat care lucrează pe un utilaj de tonaj greu a luat din greseala peste 100 de pastile ecstasy care apartineau unui traficant. Alaturi de mai multi colegi, muncitorul in cauza a incarcat o movila de balast depozitata pe un drum din zona Dancu, Iaşi, fara sa stie ca acolo erau ascunse droguri, scrie bzi.ro.

In momentul in care a iesit din casa, proprietarul drogurilor a luat foc. A inceput sa-si sune disperat prietenii pentru a-l cauta pe lucratorul care i-a luat pastilele din gramada de balast.

Cel mai probabil pastilele se afla in drumul pe care echipa de muncitori l-a construit, folosind si gramada de balast din spatele blocului in care locuia traficantul de droguri. Cu balastul respectiv, in care se aflau drogurile, a fost pietruit un drum din apropierea Iasului.

Dorgurile îi aparţineau lui Alin Hariton, unul dintre putinii traficanti din Iasi. În luna mai 2013, a reusit sa aduca in Iasi 200 grame de heroina. Anchetatorii au muncit aproximativ sase ani pentru a-l prinde. In prezent, Hariton se afla in spatele gratiilor, fiind arestat preventiv.

In septembrie 2008, Alin Hariton a reusit sa aduca din strainatate 100 de pastile de ecstasy. Pentru ca era atent tot timpul sa nu fie urmarit sau prins cu drogurile, le ascundea in locuri in care ofiterii de politie n-ar fi cautat niciodata. De aceasta data, le-a pus intr-o punga si le-a bagat in acea gramada de balast depozitata in spatele blocului sau. Dimineata, cand a mers sa ia drogurile pentru a le vinde, a constatat ca acea gramada de balast nu mai exista.