MENIU

Mușcat de urs, apoi de un șarpe veninos, acest om a fost atacat și de un rechin. Ce a urmat

Un tânăr american este ori cel mai ghinionist, ori cel mai norocos om. El a fost atacat în trei momente diferite de un urs, un șarpe cu clopoței și un rechin, dar a supraviețuit tuturor atacurilor, scrie The Telegraph.

Dylan McWilliams, un tânăr de 20 de ani din Colorado, era în Hawaii, făcând bodyboarding, în momentul în care a fost atacat de un rechin tigru.

Mușcat de picior, tânărul a reușit să ajungă la mal, apoi la spital, unde a avut nevoie de nouă copci. Din fericire, nu și-a pierdut piciorul.

E greu de spus dacă Dylan este ghinionist sau norocos. În urmă cu doar câteva luni, el a scăpat ca prin minune de atacul unui urs.

Tânărul a povestit că dormea afară, într-o tabără de vară din Colorado, în momentul în care a fost trezit de un urs negru, care îl mușca de ceafă.

Ursul l-a târât pe iarbă și l-a lăsat din fălci numai când Dylan a avut inspirația să-l pocnească în față și să îl împungă cu mâna în ochi.

Înainte de pățania cu ursul, tânărul trecuse printr-o altă întâmplare neplăcută. El a fost mușcat de un șarpe cu clopoței, în timpul unei drumeții prin Utah.

Dylan a oprecizat însă că mușcătura nu a fost una gravă și că s-a simțit rău ”doar câteva zile”.

 

 

Mai multe articole despre:
urs rechin sarpe cu clopotei