MENIU

Motivul pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg să își aplice usturoi pe față. Un nou trend este viral pe TikTok

Motivul pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg să își aplice usturoi pe față. Un nou trend este viral pe TikTok

Te întrebi care este motivul pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg să își aplice usturoi pe față? În mediul online este viral un nou trend, iar tot mai multe domnișoare par să vorbească despre el.

Specialiștii în beauty sunt sceptici cu privire la rezultatele pe care această metodă le-ar putea avea asupra frumuseții tenului.

Motivul pentru care din ce în ce mai multe persoane aleg să își aplice usturoi pe față

O simplă căutare a usturoiului pe TikTok îți va returna o mulțime de rezultate, mai ales când vine vorba de domeniul frumuseții.

Tot mai multe persoane care se confruntă cu un ten cu tendință acneică vorbesc despre beneficiile acestuia pentru piele.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Dermatologii vin să facă lumină în ceea ce privește noul trend din online. În timp ce mulți experți înțeleg nevoia de a aplica produse naturiste pentru a trata acneea acasă, aceștia spun că nu este deloc o idee bună să-ți aplici usturoi pe față.

Aplicarea usturoiului direct pe ten poate provoca inflamație și apariția iritațiilor. În cazuri grave, acest trend poate duce la apariția arsurilor chimice și chiar la apariția semnelor.

În majoritatea videoclipurilor din online, oamenii apar în timp ce își aplică usturoi pe față. Aceștia susțin că usturoiul ar putea trata acneea de pe ten.

Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă de conservare a fructelor

Cei mulți nu menționează este faptul că acea acnee ar putea f hormonală, ceea ce face ca folosire usturoiului să fie complet irelevantă.

Dermatologii susțin că este mai important să tratezi cauza acneei pentru a putea minimiza apariția acesteia. Totodată, în acest fel vei putea să estompezi ăn timp cicatriciile postacneice.

Citește continuarea aici

Rolul tămăduitor al nucilor verzi. Din cele mai vechi timpuri sunt folosite pentru beneficiile uimitoare

Mai multe articole despre:
usturoi trend tiktok