MENIU

Motivul pentru care au mers MOŢII LA ÎNMORMÂNTAREA PILOTULUI ADRIAN IOVAN

Moţii au participat la înmormântarea pilotului pentru gestul creştinesc pe care s-au simţit datori să-l facă

Cornel Olar, primarul comunei Horea, a vorbit la REALITATEA TV despre cum i-au salvat moţii pe medicii din AVIONUL PRĂBUŞIT, dar a explicat şi că localnicii nu s-au prezentat la înmormântarea pilotului ADRIAN IOVAN pentru bani, ci pentru gestul creştinesc. "Ştii ce să le dai la moţi? PACE! Să nu uităm că noi suntem urmaşii unor bravi eroi: AVRAM IANCU, HOREA", a spus Cornel Olar la REALITATEA TV.

"Am mers la înmormântare pentru gestul creştinesc, pe care îl avem prin tradiţie. Să nu uităm că Dumnezeu ne vede pe toţi. N-am făcut-o pentru bani, ci ca oameni care trăiesc în vârf de munte. Omenia, bărbaţia de moţ şi devotamentul sunt lucruri care încă se mai păstrează aici", a spus Cornel Olar, primarul comei Horea.

"Ştii ce să le dai la moţi? PACE! Să nu uităm că noi suntem urmaşii unor bravi eroi: AVRAM IANCU, HOREA", a mai spus Cornel Olar la REALITATEA TV.

AVION PRĂBUŞIT. Cum au fost SALVATE VICTIMELE: "Am pus pădurarii să tragă cu armele"


Cornel Olar, primarul comunei Horea, a povestit la REALITATEA TV cum au fost găsiţi medicii răniţi în AVIONUL PRĂBUŞIT.

"Am pus pădurarii să tragă cu armele, şi domnul doctor a auzit. Am arătat noi românii un act de bărbăţie. Lângă răniţi se află nişte horeni. Nu pot să spun că a murit. Poate că bunul Dumnezeu îi va da viaţă. Trei au fost accidentaţi mai grav. Starea pilotului e foarte gravă. Nu pot să spun că a murit. Poate că bunul Dumnezeu îi va da viaţă", a spus Cornel Olar, primarul comei Horea la REALITATEA TV.

Mai multe articole despre:
Adrian Iovan înmormântare adrian iovan