MENIU

Motivul INCREDIBIL pentru care un şef de bancă s-a travestit în patroană de bordel

Bancherul excentric

Un mare bancher olandez, preşedinte al ABN Amro, s-a travestit într-o patroană de bordel pentru a le explica celor 23.000 de angajaţi ai băncii "ce înseamnă să fii şef la o bancă".

Gerrit Zalm, fost ministru al finanţelor şi acum preşedinte al băncii olandeze ABN Amro, deţinută de stat, a decis să-i motiveze pe cei 23.000 de angajaţi ai printr-o apariţie în travesti şi un discurs aluziv, îndrăzneţ, inteligent şi plin de şarm, scrie ZF.ro.

Patroana de bordel Priscilla, sora imaginară a lui Gerrit Zalm, le-a spus celor prezenţi în sală, indicând în direcţia sânilor, că a fost bine­cu­vân­tată cu un „front office" generos şi cu un „back office" de primă clasă. Cu o privire plină de subînţeles, ea le-a spus angaja­ţilor că activează într-un „domeniu înflo­ritor cu o tradiţie veche de secole".

Îm­bră­cată în al­bastru, cu perucă blond-roşcată, ruj roşu şi oche­lari extravaganţi, Priscilla a spus că fra­tele ei a re­nunţat să mai muncească şi s-a hotărât să „fie şef", cu avantajul că acum câştigă mai mulţi bani.

S-ar zice că Gerrit Zalm, cunoscut ca un preşedinte sobru şi rece, a ales o cale mai puţin convenţională de a-şi motiva trupele, dar apariţia lui în postură de actor are un mesaj serios şi atrage atenţia asupra necesităţii valorilor solide într-o bancă cu trecut turbulent.

Mai multe despre subiect aici.

Mai multe articole despre:
bancă bănci bancheri bancher Sistem bancar