MENIU

Motivele pentru care o familie din SUA s-a mutat în România. De ce consideră că țara noastră este ideală pentru creșterea copiilor

Motivele pentru care o familie din SUA s-a mutat în România. Foto: TikTok

Mărturie emoționantă a unui bărbat din Statele Unite care a decis să se mute împreună cu soția și fiul său în România! Americanul crede că țara noastră îi oferă cele mai bune condiții pentru a-și crește copiii și că valorile spirituale ale românilor sunt fundamentale pentru dezvoltarea unei familii. 

„Unul dintre motivele pentru care am ales să ne creștem copiii în România și nu în SUA este că România încă practică din plin ceea ce eu numesc „triada nucleară”: iubește-ți familia, aproapele și iubește-l pe Dumnezeu. Cred că toate acestea sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor, pentru ca ei să devină ființe umane bune și decente”, a explicat tatăl într-un videoclip postat pe TikTok.

„M-am născut și am crescut în religia baptistă, soția mea e ortodoxă, la fel și fiul meu. Cu toate acestea, ai nevoie de acea credință fundamentală că este normal să îți iubești familia, este normal să vă iubiți unii pe alții”, mai spune bărbatul în videoclip.

@fattaurengaming Romania's Relationship with God #fyp #romania #romana #doamne #jesus #religion #viata #orthodox #viatamea ♬ Miserere mei, Deus - Choir of King's College, Cambridge

În comentariile lăsate la postarea bărbatului, conaționalii noștri i-au urat bun-venit și l-au asigurat că se va simți în siguranță aici. 

„Cumva..unii dintre noi visează să ajungă in America dar vă urez bun venit la noi și să știți că o să fiți liniștiți și fericiți aici”

„Încă mai sunt oameni cu capul pe umeri. felicitări!”

„Romania este o tara care este frumoasa sa fiti sanatosi DOAMNE AJUTA AMIN”

„Foarte bine ai făcut. România e o țară foarte frumoasă”

Bunicuța dansatoare, videoclipul care face valuri pe internet. „Nu mă satur să o privesc”

Mai multe articole despre:
familie credinta familie din sua