MENIU

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă în toamnă. Teo Trandafir, reacție după zvonul legat de căsătorie

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță, nuntă în toamnă. Teo Trandafir, reacție după zvonul legat de căsătorie

Valeriu Gheorghiță are tot mai multe admiratoare după ce în presă au apărut informații despre nunta cu Monica Bârlădeanu din toamna aceasta. Ilinca Vandici și Teo Trandafir au declarat în cadrul unei emisiuni că l-au cunoscut pe medic și le-a lăsat o impresie bună. Amândouă au avut numai cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

Teo Trandafir a făcut declarații după ce în presă s-a zvonit că Monica Bîrlădeanu se căsătorește cu Valeriu Gheorghiță în toamna acestui an. Prezentatoarea a avut numai cuvinte de laudă la adresa medicului.

„Este femeie absolut exceptionala din toate punctele de vedere cu o gândire foarte sanatoasă”, a spus Ilinca Vandici.

„Păi de ce crezi că l-a ales pe domnul Valeriu Gheorghiță? Eu l-am cunoscut pe domnul Valeriu Gheorghiță! Eu l-am cunoscut pe el la televizor și mi-a făcut o impresie absolut fantastică. Mi s-a părut frumos, deștept, în ciuda faptului că avea emoții că era cu doamna Teo care smulge capetele invitaților, ceva rău, s-a descurcat minunat si era intr-un moment dificil cu pandemia, cu vaccinarea, a știut sa gestioneze absolut minunat. Acum dacă l-a luat Monica...”, a spus Teo Trandafir.

Monica Bârlădeanu și Valeriu Gheorghiță au fost surprinși împreună într-un jacuzzi la un hotel de lux din Bulgaria, iar, ulterior, actrița a confirmat relația cu medicul și a subliniat în cadrul unei postări pe contul său de socializare faptul că acesta este necăsătorit.

Cei doi au pus la punct toate detaliile pentru eveniment și ar fi trimis deja și invitațiile. Evenimentul ar urma să aibă loc avea loc toamna aceasta, în data de 5 octombrie 2024, iar nași le vor doi prieteni apropiați.

Locația aleasă de miri este una specială. Mai exact, nunta se va desfășura la Palatul Snagov, într-un cadru de vis. Până acum, cei doi nu au făcut declarații despre nuntă, dar nici n-au infirmat zvonurile care circulă. 

Bomba anului despre căsătoria secretă dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță. Detaliul neașteptat care i-a dat de gol

Mai multe articole despre:
monica barladeanu valeriu gheorghita nunta