MENIU

Momentul tragediei din Argeş, în care a murit o femeie, filmat în direct de un şofer

Momentul tragediei din Argeş, în care a murit o femeie, filmat în direct de un şofer

Femeie moartă în accident, la Băiculești, miercuri, pe DN 7 C, șoseaua Pitești-Curtea de Argeș. Tragedia s-a petrecut după ce șoferul vinovat a mers pe contrasens și s-a lovit frontal cu un TIR. Un participant la trafic a filmat în direct accidentul.

Femeie moartă în accident, pe DN 7C, după ce șoferul mașinii în care se afla a condus haotic o bucată de drum. Victima, în vârstă de 87 de ani, ocupa locul din dreapta într-un autoturism Skoda. Conducătorul auto i-a uimit pe cei din trafic, mergând șerpuit. Acesta fie trecea de pe un sens pe altul, fie mergea pe mijlocul drumului ori pe contrasens. A fost ferit de câțiva participanți la trafic. În cele din urmă, în timp ce se afla pe contrasens a izbit violent un TIR care rula dintre Curtea de Argeș spre Pitești.

Un șofer aflat în spatele Skodei a observat comportamentul bizar al conducătorului și a filmat totul. Astfel, a prins în direct producerea accidentului, ulterior postând imaginile pe un cont de socializare.

După impact, femeia a decedat pe loc, la sosirea echipajelor de ambulanță, fiind constatat decesul. Șoferul în vârstă de 67 de ani, din Curtea de Argeș, a fost transportat la spital, în stare gravă. Traficul a fost blocat pe un sens după producerea accidentului.

Realitateadearges.net

 

Mai multe articole despre:
accident Argeş video imagini şocante direct