MENIU

Momentul în care o tânără își pierde viața în valurile Mării Negre. Nimeni nu a intervenit, toți priveau de pe mal și filmau ultimele clipe ale fetei

Momentul în care o tânără își pierde viața în valurile Mării Negre. Foto: X

O tânără de doar 20 de ani și-a pierdut viața într-un mod tragic în stațiunea rusă Sochi. Ea se afla în apă, alături de iubitul său, când a fost smulsă de valurile puternice ale Mării Negre.

Tragicul eveniment s-a petrecut chiar sub ochii iubitului său, care nu a putut interveni. De altfel, nici cei care se aflau la fața locului nu au făcut nimic pentru a o salva pe fată, dat fiind valurile extrem de periculoase din ziua respectivă. 

 Diana Belyaeva, în vârstă de 20 de ani, era un fotomodel la început de carieră, iar postările sale pe Instagram erau foarte apreciate de fani.

Fata se afla cu iubitul ei pe plaja din stațiunea rusă Soci, când s-a produs nenorocirea. Acesta este văzut cum gesticulează și are niște tentative de a interveni, dar nu se încumetă să intre în valurile imense.

Valurile puternice au smuls-o practic pe fată din brațele iubitului și au înghițit-o. Victima a încercat din răsputeri să iasă la mal, dar nu a putut, fiind lovită constant de valuri mari.

„Bărbații stăteau și se uitau la fata neajutorată, se uitau cum moare. Ei bine, astfel de valuri sunt înfricoşătoare şi trebuie să reacţionezi imediat. Oamenii au spus că martorii au văzut o turistă care a fost luată de valuri, dar nimeni nu s-a oferit să ajute", a explicat un localnic, potrivit Mirror.

Tânăra a fost căutată de scafandrii și se pare că trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit câteva zile mai târziu, la câțiva kilometri distanță de tragicul incident, în districtul Khostinsky.

Dezvăluiri ȘOCANTE la grădinița TBC din Iași. Copiii au fost expuși îmbolnăvirii timp de 10 săptămâni

Mai multe articole despre:
inec fotomodel marea neagra