MENIU

Momentul hilar în care Trump o pierde pe Regina Angliei la doi pași în spate

Regina Marii Britanii își caută locul prin spatele lui Trump
Trump mereu primul

Donald Trump a fost avertizat cu privire la regulile de conduită pe care trebuia să le respecte la întâlnirea cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, dar nimeni nu se aștepta ca președintele SUA să ia în serios codul de etichetă.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi soţia sa, Melania, au fost primiţi de Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit la Castelul Windsor, urmând ca familia Trump să ia și ceaiul cu suverana Regatului Unit.

Mai multe momente stânjenitoare au apărut în cadrul întâlnirii pe care britanicii oricum nu o vedeau cu ochi buni.

În imaginile de mai jos se vede cum Trump nu pare să-i acorde nicio atenție reginei timp de mai multe secunde, deși Elisabeta a II-a nu își găsește locul în preajma liderului SUA.

Imaginile au devenit rapid virale pe net. "Regina se joacă de-a v-ați ascunselea cu Trump", scrie un comentator amuzat pe Twitter

Un alt internaut inventiv a pus imaginile pe fundalul sonor din Benny Hill:

Momentul poate fi văzut și mai jos la minutul 3.00

Într-un interviu acordat tabloidului britanic „The Sun“, Donald Trump a spus despre Regină că este „o femeie incredibilă“. „Timp de atâţia ani, ea şi-a reprezentat ţara şi n-a făcut niciodată vreo greşeală“, a declarat liderul Casei Albe, adăugând că soţia sa, Melania, este „o mare admiratoare“ a suveranei britanice.
 
Potrivit unui sondaj publicat ieri, aproape jumătate dintre britanici (49%) cred că Regina nu ar trebui să-l primească pe Trump.

Anul trecut, aproape 1,9 milioane de persoane au semnat o petiţie pentru a împiedica o vizită de stat a lui Trump, ''deoarece aceasta ar stânjeni-o pe Majestatea Sa, Regina''.

Vizita lui Trump este în cele din urmă o vizită oficială, şi nu una de stat, care implică ample onoruri - plimbare cu caleaşca şi banchete -, dar preşedintele american va avea totuşi privilegiul de a lua ceaiul cu suverana britanică, în vârstă de 92 de ani.

Mai multe articole despre:
Donald Trump Regina Angliei