MENIU

Momente de panică! Un incendiu a generat haos pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi

Sute de pasageri au fost evacuați de pe aeroportul Changi din Singapore, după ce un incendiu a izbucnit la unul dintre terminale. Incendiul nu a fost de amploare, iar stignerea lui a survenit cu promptitudine, au declarat autoritățile și martorii, însă incidentul a cauzat întârzieri ale zborurilor.

Oficialii aeroportului au impus închiderea terminalului 2, din cauza fumului care s-a răspândit  prin sistemul de ventilație, după ce un incendiu a izbucnit în sala de plecări, determinând autoritățile să închidă zona. Nu există informații cu privire la răniți, sau alte pagube.

Poliția a declarat că ordinul de evacuare și închidere a terminalului 2 a fost dat la ora locală 17.40, după ce alarma de incendiu a fost activată, atunci când fumul a ajuns în apropierea aerisirilor.

„Pasagerii care se aflau pe terminalul 2 marți seara au fost nevoiți să suporte întârzieri semnificative”, a afirmat conducerea aeroportului.

Singapore Airlines a adăugat că toate zborurile de pe terminalul în cauză vor fi amânate, indiferent că este vorba despre plecări sau sosiri.