MENIU

PANICĂ la Londra, din nou! Teatrul Old Vic, evacuat. UPDATE: Alerta a fost falsă

Legendarul teatru Old Vic, care este situat lângă stația Waterloo, a fost evacuat de urgenţă sâmbătă după-amiază, în urma unei alerte. Rapoartele autorităţilor au anunţat că persoane din public erau îngrijorate în legătură cu un obiect suspect aflat în incinta clădirii.

UPDATE, ora 21:09: Autoritățile britanice au informat că alerta de la teatrul Old Vic a fost falsă, anunță publicația Daily Mail. 

Teatrul Old Vic din Londra a fost evacuat în timpul unei interpretări a piesei Woyzeckââ, după ce poliția a fost informată despre o "amenințare nespecificată".

Poliția a confirmat că publicul a fost forțat să părăsească teatrul aflat în centrul Londrei. Un purtător de cuvânt al Poliției din Londra a declarat că: "Poliția a fost solicitată sâmbătă, 27 mai, la ora 14:38. Conducerea teatrului a luat decizia de a evacua clădirea.

S-au impus restricţii rutiere, iar ofiţerii sunt la faţa locului." Publicul și membrii echipei teatrale au fost conduşi către grădinile Muzeului Imperiului de Război, aflat în apropiere, în timp ce clădirea este cercetată de autorităţi, informează The Independent