MENIU

Modul înfiorător în care un bărbat din Arad a încercat să se sinucidă. A folosit o petardă

Un arădean din satul Dorgoș, comuna Ususău, și-a introdus o petardă în gură pe care a lăsat-o să explodeze.

Tentativa de suicid s-a consumat marți, 28 februarie, în jurul orei 17:00, în satul Dorgoș, comuna Ususău, județul Arad. Bărbatul, trecut de prima tinerețe, a încercat într-un mod înfiorător să își încheie socotelile cu viața. A aprins o petardă, şi-a introdus-o în gură și a așteptat să explodeze. După ce s-a dat alarma, atât echipajul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad, cât și elicopterul SMURD au sosit la locul incidentului. Pacientul era încă conștient când ambulanța a sosit pentru a-i acorda primul ajutor.

„A fost trimis un echipaj de prim ajutor, de la substația din zonă și un echipaj aerian, respectiv elicopterul SMURD. În prezent, pacientul este intubat de către colegii de pe elicopter și transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență – „Pius Brînzeu” Timișoara. A suferit o traumă orofacială. Pentru a putea fi transportat în condiții de siguranță până la Timișoara cu elicopterul, medicul a sedat pacientul.”, a declarat pentru Jurnal arădean/Aradon, dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Dacă va scăpa sau nu cu viață este greu de precizat, scrie aradon.ro. Cert este că acest gest ar putea să îl coste viața având în vedere faptul că petarda i-a explodat în gură.

Mai multe articole despre:
0 Arad sinucidere petardă