MENIU

Mobilier de bucatarie de la eMAG cu 50% reducere – Promotia asta e senzationala

Mobilier de bucatarie – La eMAG gasesti o multime de oferte cu mobilier de bucatarie, set complet, la pret redus cu 50%.

Mobilier de bucatarie eMAG – Toate modelele de mobilier le poti vedea AICI.

Mobilier de bucatarie – O multime de oferte la eMAG pentru diferite tipuri de mobilier de bucatarie. Gasiti seturi complete de bucatarii, foarte elegante, moderne si cu preturile la jumatate scazute in aceasta perioada. Noi am ales 5 dintre bucatariile care ne-au placut cel mai mult si ne-au parut ca au un pret mai mult decat rezonabil. Iata ce alegeri am facut noi:

Mobilier de bucatarie eMAG – Set bucatarie Junona 4A1

Setul de bucatarie de la Junona se recomandam in primul rand printrun raport calitate pret excelent. Setul are lungime de 290cm si cuprinde 9 module care pot fi dispuse independent. Este vorba despre 4 corpuri superioare, patru corpuri inferioare si un corp inalt cu polite. Toate detaliile si preturile le gasiti AICI.

Mobilier de bucatarie eMAG – Set Marocco B

Setul Marocco B are un discount de 36% de la eMAG, e compus din 7 module care au in total o lungime de 260cm. COrpurile poti dispuse si independent. Blatul este dintr-o bucata, nedecupat, pentru masca de chiuveta si pentru dulapul inferior cu sertar si usa. Decuparea blatului se face de catre client. Mai multe specificatii gasiti AICI.

Mobilier de bucatarie eMAG – Kring Karina Plus, Sonoma

Continuam cu setul produs de Kring, un brand adesea intalnit in ofertele eMAG pentru mobilier, un brand de mare incredere. Bucataria pe care ne-o recomanda in aceasta oferta are un discount consistent si este fabricata din pal melaminat. Dimensiunile setului sunt de 160 x 50 x 195cm. Toate detaliile le gasesti AICI.

Mobilier de bucatarie eMAG – Set Bucatarie Junona 3A2

Acest set beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri de pret, de 43%. Mobilierul are dimensiunile 290x 195,5 x 60cm, este fabricat din stejar Sonoma cu Wenge, cuprinde 8 module distincte pe care le puteti rearanja si altfel decat cele pe care le vedeti in imagine. Oferta completa o puteti consulta AICI.

Mobilier de bucatarie eMAG – Set Edan

Ultima oferta pe care v-o recomandam este demna de toata admiratia, este de o calitate desavarsita, fiind fabricata din visin Malaga. Bucataria are 300 x 208 x 60cm, pentru o incapere destul de spatioasa. Aranjamentul dulapurilor poate fi facut si altfel decat in poza de prezentare, iar cuptorul, plita, hota, chiuveta si bateria din imagine nu sunt incluse in pretul ofertei pe care o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag mobilier de bucatarie