MENIU

Moarte violentă pe A1! Un bucureștean de 51 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu mașina în parapet. Trafic restricționat spre Sibiu

Moarte violentă pe A1, în Sibiu - Un bucureștean de 51 de ani a murit pe loc după ce a intrat cu mașina în parapet

Un bărbat de 51 de ani, din București, a avut parte de o moarte violentă pe autostrada A1 după ce a intrat în parapetele de la marginea drumului. Traficul a fost restricționat în zona localității Săcel, spre Sibiu.

Șoferul unei Dacii Logan a murit joi după-amiază în urma unui accident produs pe A1, în zona localității Săcel (Sibiu), pe sensul Deva – Sibiu, potrivit realitateadesibiu.net.

ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD cu medic și cu o autospecială de stingere.

Echipajul medical a constatat că o persoană de sex masculin de 51 de ani a fost găsită decedată la locul accidentului. Bărbatul de 51 de ani este din București.

”Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Deva – Sibiu, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din mun. București, din cauze care urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune violență cu glisiera mediană. Din păcate, conducătorul auto a decedat în urmă impactului, se află singur în mașină. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului”, au anunțat polițiștii din Sibiu.

După accident, banda 2 a sensului Deva – Sibiu era restricționată, iar traficul se desfășura pe banda 1 și pe cea de urgență.