MENIU

Moștenitorul Coca-Cola, arestat în Caraibe. Ce a descoperit poliția în avionul său de lux

Mostenitorul Coca-Cola Hellenic
<p>Moștenitorul Coca-Cola, arestat &icirc;n Caraibe</p>
<p>Moștenitorul Coca-Cola, arestat &icirc;n Caraibe</p>
<p>Moștenitorul Coca-Cola, arestat &icirc;n Caraibe</p>

Miliardarul grec Alkiviades "Alki" David, care deține împreună cu familia sa fabricile de îmbuteliere Coca-Cola Hellenic, a fost reținut de poliție în Insulele Caraibe pentru deținerea de canabis în cantitate uriașă, în avionul său de lux.

Controversatul miliardar grec de 50 de ani Alkiviades "Alki" David a fost arestat pe insula St. Kitts din Caraibe, informează Fox News.

Perchezițiile desfășurate la bordul avionului său ar fi scos la iveală cannabis în valoare de 1,3 milioane dolari, potrivit unor informații apropiate anchetei.

Conform Fox News, Alkiviades "Alki" David, a fost reținut de unitatea Anti-Narcotice la aeroportul internațional Robert L. Bradshaw. Asta după ce poliția a confiscat cele 5.000 de plante de cannabis, pungi de semințe și alte produse interzise, potrivit Vancouver Sun.

Miliardarul grec a fost acuzat de posesia de droguri interzise și intenția de furnizare și import în federația caraibiană.

David a afirmat că plantele aflate la bord au legătură cu o nouă afacere legală cu canabis pe care o demarează în regiune, potrivit In-Cyprus.com.

Miliardarul grec cu origini cipriote a anunțat în luna aprilie, împreună cu partenerul de afaceri Chase Ergen, că au format un consorțiu destinat dezvoltării afacerilor cu canabis în țările din Caraibe, cum ar fi Sf. Kitts-Nevis, Dominica și Antigua.

Mai multe articole despre:
Alkiviades David