MENIU

Mizeria din parcurile Herăstrău şi Cişmigiu, de nesuportat. Oamenii au început să spele singuri locurile de joacă pentru copii

Sursa foto: Facebook

Bucureștenii nu mai suportă mizeria din parcurile Herăstrău și Cișmigiu. Sătui de promisiunile administrației locale, oamenii au început să spele singuri spațiile destinate celor mici. 

Un bătrân a încercat să educe astăzi autoritățile prin exemplul personal așa că a luat un furtun pe care l-a conectat la o sursă de apă și a spălat pavajul.

În Parcul Cismigiu, care se află chiar lângă Primăria Capitalei, este un miros greu de suportat de la sacii cu gunoaie care zac la peste 32 de grade Celsius.

În aceeași situație se află și Parcul Herăstru unde trotuarele sunt crăpate, iar digurile lacului se pot prăbuşi oricând din cauza eroziunii malului.

Întrebat dacă are cunoştinţă despre situția în care se află parcurile din București, Primarul General al Capitalei Nicuşor Dan a spus că parcurile municipale sunt curate. 

„Nu sunt de acord cu dvs. în ceea ce priveşte curăţenia. În cursul anului trecut a fost un moment în care prin desfiinţarea companiilor municipale care asigurau serviciul ăsta, a fost o lipsă de personal care să asigure curăţenia, tunderea ierbii şi a.m.d. În momentul ăsta nu o avem. Există o ritmicitate a curăţeniei în parcurile municipale. (…) Este o problemă care ne preocupă şi o să vedeţi că parcurile o să arate tot mai bine, făcând lucruri care nu s-au făcut de ani de zile”, a declarat Nicuşor Dan în cadrul unei conferinţe care a avut loc joi la Ministerul Energiei, potrivit G4Media.

Mai multe articole despre:
mizerie parcuri herastrau cismigiu