MENIU

Miting PSD. Ponta îl compară pe Dragnea cu Vadim Tudor

Fostul premier Victor Ponta a comparat, vineri seara, discursul lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD de la Craiova cu discursurile lui Vadim Tudor din anii 2000.

Victor Ponta și-a amintit de lansarea candidaturii sale la prezidențiale în 2014, pe Arena Națională și a mărturisit că lansarea pe stadion i-a făcut mai mult rău, "s-au făcut comparații cu Coreea de Nord".

"Lucrurile s-au schimbat. Acest gen de folosire a maselor și discursul lui Dragnea – este discursul lui Vadim Tudor, anii 2000", a spus Victor Ponta la Digi24.

„Eu și Mircea Geoană am încercat să ridicăm acest electorat. Noi toți știm că ce spune dl Dragnea e o minciună, nu se pot dubla pensiile, în condițiile în care nu ai acum bani de pensii și te împrumuți, e o manipulare foarte jos", a spus el, întrebat dacă discursul antieuropean al lui Dragnea e convingător pentru alegătorii PSD.

Victor Ponta a comentat și momentul de final al discursului lui Liviu Dragnea, când le-a cerut Olguței Vasilescu și lui Claudiu Manda să le fie nași, lăsând să se înțeleagă că se va căsători cu iubita sa, Irina Tănase, „dacă o să-l lase ăștia în pace" - adică dacă nu va fi condamnat la închisoare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. „Mi s-a părut sinistru să faci o chestie electorală din asta", a spus Victor Ponta.

Blestemul deținuților politici. Dragnea, prins cu o minciună mai mare decât a lui Tăriceanu

Mai multe articole despre:
Victor Ponta miting PSD