MENIU

Mister la Ambasada Suediei: de ce a dispărut postarea despre un asasinat?

Postarea de pe pagina de facebook a Ambasadie Suediei, despre asasinarea regelului Gustav al III-lea de către complotişti, a dispărut misterios. Misterios chiar şi pentru cei care au postat-o şi care se întreabă ce s-a întâmplat? 

"Pentru toí cei care se întreabă ce s-a întâmplat cu postarea noastră despre istoria Regalităţii suedeze şi asasinarea lui Gustav al III-lea, răspunsul este CHIAR NU ŞTIM. Suntem intristaţi de cele întâmplate. Căutăm să aflăm ce s-ar fi putut întâmplat şi vom face tot ce putem pentru a repune postarea la loc," au scris cei de la Ambasada Suediei.

Postarea cu pricina descria asasinarea lui Gustav al III-lea, unul dintre cei mai luminaţi regi ai Suediei, de către cinci compltişti. Faptul că a fost publicată exact în plin scandal legat de presupusa tentativă de asasinare a lui Liviu Dragnea, ipoteză lansată chiar de liderul PSD; a făcut ca mica realatare istorică să devină imediat virală.

Şi de această dată, majoritatea comentariilor sunt favorabile şi vorbesc despre cenzura impusă de oameni din partidul de guvernământ.  

 

Mai multe articole despre:
asasinat