MENIU

Mister cu final neaşteptat: a văzut o fată necunoscută pozată în baia lui. S-a speriat!

Povestea unui tânăr care a descoperit fotografia unei tinere necunoscute, care se fotografiase în baia sa, chiar şi cu grămada de haine murdare ale colegului de apartament, face înconjurul internetului: băiatul s-a speriat când a zărit fotografia, pe Tinder, şi a încercat să dezlege misterul.

A postat fotografia fetei pe internet, explicând că nu o cunoaşte şi că nu îşi dă seama cum ar fi putut fata să intre la el în casă şi să se fotografieze în baie, iar misterul a incitat curiozitatea internauţilor.

Adevărul este, de fapt, mult mai simplu decât îşi poate închipui cineva: fata îşi făcuse, într-adevărat, o fotografie în baia băiatului, pe care nu îl cunoştea şi a folosit fotografia pentru profilul său de pe Tinder. Explicaţia este că fata a fost la o petrecere în casa locuită de tânăr şi de colegul său de apartament, şi, pentru că a crezut că lumina în baie e potrivită pentru selfie-uri, a început să se fotografieze.

Şi, pentru că nu se cunoşteau până acum, cei doi protagonişti ai poveştii au vorbit şi au stabilti o întâlnire în apropierea Halloween-ului.

Mai multe articole despre:
fotografie mister baie tinder