MENIU

Miss Turcia 2024, acuzată că nu este suficient de frumoasă pentru acest titlu. Cum arată și ce le răspunde tânăra criticilor săi

Tânăra Idil Bilgen, în vârstă de 24 de ani a fost desemnată, miercuri, câștigătoarea concursului Miss Turcia 2024. Ea își va reprezenta țara la concursul internațional Miss World. După obținerea acestui titlu, în mediul online au apărut numeroase reacții care contestă frumusețea tinerei și faptul că ar fi demnă de acest titlu. 

Tânăra  Idil Bilgen, o absolventă de medicină este cea care a câștigat titlul de Miss Turcia 2004. Însă după câștigarea acestui titlu, în mediul online numeroși critici au făcut remarci negative la adresa ei, contestând calitățile fizice ale tinerei, care își va reprezenta țara la cel mai mare concurs de frumusețe din lume, conform dailymail.com

Unii internauți susțin că tânăra ar fi câștigat doar datorită notorietății tatălui său, care este un cunoscut politician turc.

Tânăra și-ar fi dezactivat comentariile de pe contul său de socializare și a răspuns criticilor în timpul unei apariții la televizor.

"Într-o perioadă în care țara noastră se confruntă cu tragedii precum violența împotriva femeilor și copiilor, atribui comentariile negative faptului că oamenii nu au nimic mai bun de făcut", a spus ea.

„Sunt oameni care își exprimă părerea fără să știe cu adevărat nimic. Nu-mi pasă de comentariile lor," a mai spus aceasta.

Tânăra este absolventă de medicină și vorbește trei limbi străine și susține că inteligența este atuul său.

Aproximativ 11.000 de oameni au apreciat ultima ei postare în solidaritate cu tânăra de 24 de ani.

Însă, Miss Turcia 2024 a primit și o mulțime de comentarii urâte care sugerau că nu este potrivită să-și reprezinte țara ca regină a frumuseții.

Un internaut a postat o poză cu ea lângă un personaj masculin care poza în femeie într-un film, cu titlul „Miss Turcia 2024”.

Postarea a fost apreciată de 62.000 de ori și văzută de aproape trei milioane și jumătate.

Cum a reacționat Shakira după ce un fan a filmat-o sub fustă? Imagini inedite de pe scenă

 

Mai multe articole despre:
miss turcia consurc showbiz