MENIU

Misiunea ambasadorului SUA la București, Kathleen Kavalec s-a terminat abrupt! Motivul RETRAGERII

Misiunea ambasadorului SUA la București, Kathleen Kavalec s-a terminat abrupt! Există suspiciuni că această retragere pe repede înainte are legătură cu o anumită vizită a unui înalt oficial al Statelor Unite în capitală. Ambasadorul a acordat un interviu incendiar la sfârșitul mandatului, în care a vorbit despre lupta anticorupție, despre alegerile democratice din cele două țări, cât și despre acuzațiile de corupție din spațiul public. 

„Cred că ceea ce este important în orice alegeri, ori de câte ori există acuzații, este ca acestea să fie investigate. Înțelegem că acestea sunt investigate. Știu că OSCE a fost aici și a monitorizat. Oricând sunt alegeri, vrei să te asiguri că există monitorizare și vrei să te asiguri că orice acuzații sunt investigate. Așteptăm cu nerăbdare să vedem care sunt rezultatele acestor investigații.

Cred că acesta este un an foarte important pentru alegeri. Statisticile arată că 50% din populația lumii va vota anul acesta în alegeri, inclusiv în țara noastră, inclusiv în țara voastră. Este o celebrare a democrației. Este o șansă de a reafirma participarea noastră. Și sperăm ca lucrurile să decurgă bine și alegerile să se desfășoare într-un mod liber și corect. Așteptăm cu nerăbdare celelalte runde de alegeri din acest an”, spunea ambasadorului SUA la București, Kathleen Kavalec, într-un interviu recent.

Ambasadorul SUA, despre sistemul Patriot: Nu am cere niciunei ţări să-şi pună în pericol propria securitate

Mai multe articole despre:
misiune ambasador sua