MENIU

Mișcări de trupe în Guvern: Mai mulți miniștri se află pe lista neagră. Cine sunt oficialii care a putea pleca acasă în perioada următoare

Mișcări de trupe în Guvern: Mai mulți miniștri se află pe lista neagră

Se pregătesc remanieri în Guvern! Deja, mai mulți lideri politici au confirmat că liderii Coaliției sunt nemulțumiți de o parte din echipa de miniștri și că este nevoie de unele schimbări. Momentan, în vizor par să fie trei miniștri.

Capul listei ce vizează o viitoare remaniere, impropriu spus, este Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării. Spunem impropriu întrucât oficialul a câștigat conducerea Consiliului Județean de la Brașov și acesta este motivul pentru care își va pierde scaunul de ministru. Surse spun că ar putea fi înlocuit de un alt liberal, a fost vehiculat  inclusiv Gheorghe Flutur, însă așteptăm să vedem care va fi decizia finală după ce ministrul va merge să preia funcția de la Brașov.

Pe „lista neagră” se află și Marcel Boloș. Surse Realitatea Plus spun că există nemulțumiri în coaliție în ceea ce îl privește pe ministru, care a venit de foarte multe ori cu măsuri nepopulare și care i-au supărat pe liderii coaliției. În plus, a fost criticat și pentru faptul că foarte des vine cu măsuri fără să le discute mai întâi cu liderii coaliției, fără, practic, să obțină o aprobare din partea premierului sau din partea liderului liberal.

Nu în ultimul rând, pe aceași listă se află ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Știm că inclusiv premierul a intervenit în scandalul de la spitalul Sf. Pantelimon iar surse din guvern spun că ministrul ar putea fi remaniat dacă se dovedește că, într-adevăr, acolo ar fi fost vorba despre intenție.

Imaginea zilei: Cum arată sacoșa de cumpărături a lui Emil Boc - VIDEO