MENIU

Miron Cozma, despre violatorii din Vaslui: "Sunt copii frumoşi, copii sănătoşi, copii de la ţară"

<p>Miron Cozma</p>

Fostul lider al minerilor știe foarte bine ce înseamnă viața după gratii. Miron Cozma (60 de ani) a făcut 11 ani de pușcărie. „Luceafarul huilei" a plătit pentru trei din cele 10 mineriade care au zguduit România.

Miron Cozma a trăit pe propria piele experiența vieții după gratii. Fostul lider al minerilor a făcut dezvăluiri șocante despre cei șapte bărbați care au violat o elevă din comuna vasluiană Văleni, pe care îi consideră victime: „Se ştie că deţinuţii urăsc pedofilii şi violatorii. Pedofilii sunt întotdeauna cei mai crunt pedepsiţi. În cazul violatorilor, există situaţii în care, dacă au avut în familie un eveniment de acest fel, adică au avut sora, verişoara sau nevasta violată, ferească Dumnezeu, răzbunările sunt crunte în puşcării. Şi cum am înţeles că pe acolo, prin zona Vasluiului, violurile sunt la ordinea zilei, vă daţi seama cam ce i-ar putea aştepta pe aceşti şapte tineri ajunşi după gratii”.

„Luceafărul huilei" e de părere că cei șapte agresori care au oripilat întreaga țară vor fi de două ori „victime” : în pușcărie, unde ceilalți deținuți reprezintă o amenințare pentru ei, și în societate, unde vor fi arătați cu degetul, potrivit ziarulring.ro.

Cozma: „Se va pune o traumă psihică şi asupra lor"

„Vor ieşi înrăiţi de acolo. Vă daţi seama că aceşti tineri sunt marfă proaspătă pentru pedofilii care au experienţă mai bogată în puşcării?!... Sigur că vor fi luaţi, că sunt copii frumoşi, copii sănătoşi, copii de la ţară. Se mai mizează şi pe prostia lor, adică pe lipsa de experienţă, pentru că nu vorbesc de prostia vieţii de zi cu zi, ci a prostiei până se deşteaptă ei în puşcărie”, a povestit Cozma.

Mai multe articole despre:
Vaslui Miron Cozma violator