MENIU

Mirele şi mireasa, surprinşi într-un moment intim, la nuntă. Explicaţia lor: "Nu e ce credeţi!"

Un mire şi o mireasă din Marea Britanie au devenit faimoşi pe internet după ce o fotografie de la nunta lor a început să fie distribuită pe reţelele sociale. În ea, cei doi erau surprinşi într-un moment intim.

De fapt, spun cei doi, Gareth şi Toni Ferguson, şi-au dorit ceva "diferit" pentru albumul lor foto şi, în mijlocul petrecerii, după ce au făcut toate fotografiile tradiţionale alături de prieteni şi rude, cei doi şi-au rugat fotograful să facă....ceva altfel.

Iar rezultatul, au crezut ei, a fost o glumă bună, până când şi alţii au început să pună fotografia cu pricina pe site-uri de socializare şi cei doi au fost ruşinaţi de valul de comentarii care s-a abătut asupra lor.

Acum, spun ei, sunt chiar mândri de fotografie: "Toate celelalte fotografii sunt puţin plicticoase şi destul de ciudate. Arată aşa de frumos dar e bizar să stai în drept, cu toţi invitaţii şi să pozezi şi să zâmbeşti. Acum avem ceva pentru albumul de nuntă care ne va face să râdem pentru tot restul vieţii.

Un necunoscut mi-a trimis fotografia întrebându-se de calităţile mele de mamă, dar dacă copiii noştri văd fotografia când sunt mai mari şi nu râd, e clar că nu i-am crescut cum ar trebui", spune mireasa, pentru The Sun.

Mai multe articole despre:
0 mireasa mire moment intim