MENIU

Mireasă moartă la nuntă. Ce au decis familiile mirilor e INCREDIBIL

Foto: captură nzherald.co.nz

O mireasă a făcut atac de cord şi a murit chiar în timpul ceremoniei. Familiile s-au sfătuit și au decis să continue slujba, înlocuind-o cu sora sa mai mică. Nunta a avut loc în India.

Mireasa, Surbhi, s-a prăbușit la începutul ceremoniei, în timp ce schimba ghirlandele tradiționale cu viitorul soț, Manjesh Kumar, în urma unui atac de cord. Medicul care a ajuns la fața locului nu a mai putut să o salveze. 

În loc să se oprească nunta, familiile mirilor au venit cu o alternativă: au înlocuit-o pe mireasă cu sora sa, Nisha.

Pe parcursul ceremoniei, trupul femeii decedate a fost dus într-o cameră alăturată și, după ce nunta s-a terminat, rudele s-au ocupat și de înmormântare. 

Cel mai bine a explicat această situație neobișnuită o rudă a decedatei: au fost sentimente amestecate, durerea în fața morții și fericire pentru nuntă. 

”Nu am știut ce să facem în acea situație. Ambele familii au discutat și cineva a sugerat ca sora mea mai mică, Nisha, să fie căsătorită cu mirele, a declarat fratele mireselor, Saurabh.
”A fost o situație bizară, întrucât nunta surorii mele mai mici a avut loc în timp ce cadavrul celeilalte surori stătea întins într-o altă cameră”, a adăugat Saurabh, potrivit nzherald.co.nz

Mai multe articole despre:
nunta india mireasa moarta