MENIU

Mircea Geoană, vizite electorale în România. Manevrele ascunse ale numărului 2 din NATO

Mircea Geoană, vizite electorale în România. Manevrele ascunse ale numărului 2 din NATO

Deplasările tot mai dese în țara noastră ale lui Mircea Geoană sunt puse sub semnul întrebării. Acesta, doar în iunie a făcut mai multe vizite la București, cel puțin cinci care ar fi părut să fie în scop electoral.

Luna iunie a fost una plină cu deplasări pentru Mircea Geoană. Aceasta a debutat cu cel puțin 5 vizite doar în Capitală, după care a luat drumul spre Botoșani, acolo unde a fost pe data de 2 iunie, iar mai apoi în Iași alte două zile.

Aceste vizite au fosat cel mai probabil în scop electoral. Nu stă mult in Romania, iar pe 6 iunie revine la Bruxelles, la sediul NATO, după care ia avionul si vine din nou în Romania la Bucuresti, acolo unde participă la un eveniment al fundației soției sale.

De asemenea, pe 15 iunie este la Timișoara unde primește un titlul de Doctor Honoris causa. Există suspiciunea că aceste deplasări ar fi decontate de NATO.

L-am contactat pe Mircea Geoană pentru un punct de vedere, însă acesta ne-a trasnmis să ne adresăm biroului de presă al NATO pentru un răspuns instituțional. 

VIZITELE ELECTORALE ALE LUI GEOANĂ ÎN LUNA IUNIE

-Botoșani
-Iași
-Suceava
-Bran
-Brașov

 

Botoșani: 2 iunie
Iași: 3-4 iunie
Bruxelles: 6 iunie
Oradea: 7 iunie

Sursa: Realitatea Plus

Acuzații grave la adresa numărului 2 din NATO. Mircea Geoană ar fi plagiat lucrarea de doctorat. De la cine s-a „inspirat”?

Mai multe articole despre:
mircea geoana vizite