MENIU

Mircea Geoană se pregătește de nunta fiicei sale

Sursa foto: Facebook / Mircea Geoană

Mircea Geoană se pregătește de nunta fiicei sale. Înainte de marele eveniment, secretarul adjunct al NATO a organizat o petrecere de logodnă în România. Ana Geoană a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Garrett Cayto, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. 

Mircea Geoană urmează să aibă un eveniment extrem de important în familie. Fiica lui este logodită cu Garrett Cayto, nepotul unui milionar american de origine poloneză.

În așteptarea marelui eveniment, politicianul român și soția sa au decis să organizeze o petrecere de logodnă. Lista invitaților a fost secretă până în ultimul moment. La eveniment au fost invitate nume mari, precum Ilie Năstase, nașul de botez al Anei Geoană.

Familia lui Garrett este recunoscută pentru activitățile sale filantropice, însă nici el nu se lasă mai prejos. Garrett este în conducerea firmei Goldrich & Kest, unde are în subordine peste 600 de angajați.

Ana Geoană, fiica secretarului general adjunct al NATO, a anunțat, la începutul lunii martie, că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Garrett Cayton, după 5 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite, acolo unde fiica lui Mircea Geoană locuiește de mai multă vreme.

Fiica lui Geoană conduce o afacere de succes la 26 de ani. Este consilier în nutriţie şi stil de viaţă sănătos. Și-a deschis și o platformă pentru a împărtăşi sfaturi cu ceilalți. 

Mai multe articole despre:
mircea geoana nunta mircea geoana