MENIU

Mircea Geoană, independentul cu partid. Alianță secretă în jurul liderului de la NATO

Mircea Geoană, independentul cu partid. Alianță secretă în jurul liderului de la NATO

Mircea Geoană mimează independența! Potrivit unor surse din presă, liderul Alianței încearcă să strângă în jurul său un nou pol de putere care să îl susțină la alegeri, și chiar și un partid care să candideze la alegerile parlamentare. Ba mai mult, ar fi început deja să racoleze politicieni din alte partide. Realitatea PLUS a încercat să-l contacteze pe Mircea Geoană pentru un punct de vedere, însă fără răspuns deocamdată. 

„Anunțul a fost făcut chiar de către Dumitru Borțun, liderul Mișcării pentru Renașterea României, o organizație care îl susține în mod deschis pe Mircea Geoană și care, într-un interviu, a declarat că se pregătește deja coagularea unei puteri în jurul unui partid care să-l susțină pe Mircea Geoană și că nu exclude ca în doar câteva zile să se strângă mai mulți lideri importanți în jurul unui partid care să obțină, speră ei, un număr mare de locuri în Parlament, astfel încât să-i poată susține candidatura lui Mircea Geoană. Și încă până în momentul de față, Secretarul General Adjunct de la NATO a susținut că, dacă ar fi să candideze, ar face-o independent. Nu și-a anunțat încă oficial candidatura, dar, în același timp, nu a exclus să fie susținut de alte partide sau de alți lideri politici.

A spus că ar accepta sprijinul unor formațiuni politice. Potrivit surselor citate de presă, nu s-ar forma un partid de la zero, ci mai degrabă ar fi vorba despre o coagulare a puterii în jurul partidului România în acțiune, un partid deja existent și careâ îl susține deja pe Mircea Geoană, în care ar urma să se alăture mai mulți, actuali lideri politici care ar urma să intre în această cursă de partea liderului de la NATO.

Geoană își schimbă discursul. Pe cine acuză că a primit ordine? "Au scris la dictare, au făcut doar ce le-au cerut europenii" - VIDEO

Mai multe articole despre:
mircea geoana independent alianta