MENIU

Mircea Geoană face ce știe el cel mai bine: campanie pe spatele altora. Actuala „victimă” - naționala de fotbal a României

Geoana se folosește de oricine și orice ca să „dea bine” la oameni. Foto/Geoană

Mircea Geoană continuă să își facă campanie electorală pe spatele românilor. De data asta ținta a fost Echipa Națională a României.

Din dorința de a-și atrage simpatizanți pentru prezidențiale, Geoană a declarat că, „un președinte de țară e un fel de antrenorul echipei naționale”. 

„Un președinte de țară e un fel de antrenorul echipei naționale. El trebuie să lucreze cu cei mai buni oameni din țară, nu e dinamovist, stelist, rapidist sau craiovean, el e cu țara. Până la urma ești deasupra intereselor unui singur club, reprezinți țara. Mi-a crescut inima de bucurie la ce am văzut la România – Belgia, la Koln. Atât de frumoși, atât de mulți și uniți au fost suporterii români. Sunt nebun cu imaginea României, chelnerii se rugau să vină românii la ei pentru că lasă bacșiș, ceilalți lasă doi cenți, la mine în Belgia. Mai este ceva interesant, să aplauzi echipa după ce pierde. De multe ori facem nuntă și după înmormântare, a fost incredibil”, a declarat Mircea Geoană. 

Mai multe articole despre:
alegeri 2024 mircea geaoana geoana campanie